Maränger 25 st
Ingredienser 3 äggvitor, 2 dl socker, 1 milliliter ättiksprit.
1. Vispa tre äggvitor med elvisp på långsam hastighet i en minut.
2. Tillsätt 1 ml (ett kryddmått) ättiksprit och lite socker, vispa långsamt.
3. Tillsätt resten av sockret under långsam vispning.
4. Vispa med full hastighet tills det går att vända bunken upp o ner utan att smeten rinner ut. Klicka ut på papper eller forma tårtbottnar
5. Grädda i 125 graders värme i 1,5 timmar på smort bakplåtspapper
1. Vispa tre äggvitor med elvisp på långsam hastighet i en minut.
2. Tillsätt 1 ml (ett kryddmått) ättiksprit och lite socker, vispa långsamt.
3. Tillsätt resten av sockret under långsam vispning.
4. Vispa med full hastighet tills det går att vända bunken upp o ner utan att smeten rinner ut. Klicka ut på papper eller forma tårtbottnar
5. Grädda i 125 graders värme i 1,5 timmar på smort bakplåtspapper
Kommentarer
Trackback