Bikarbonatsbröd
Blanda:
3,5 dl Vetemjöl
1,5 dl Grahamsmjöl
1 dl Grovt rågmjöl
0,5 dl Linfrön
1 dl Solrosfrön
0,5 dl Valnötter
0,5 tsk Salt
0,75 tsk Natriumbikarbonat
0,5 liter Filmjölk
0,5 dl Russin
0-0,5 dl mörk sirap
ev 1 ägg
Grädda i en timme i smord form i 200 grader
sänk temperaturen till 175 grader, grädda i ytterligare 30 min

3,5 dl Vetemjöl
1,5 dl Grahamsmjöl
1 dl Grovt rågmjöl
0,5 dl Linfrön
1 dl Solrosfrön
0,5 dl Valnötter
0,5 tsk Salt
0,75 tsk Natriumbikarbonat
0,5 liter Filmjölk
0,5 dl Russin
0-0,5 dl mörk sirap
ev 1 ägg
Grädda i en timme i smord form i 200 grader
sänk temperaturen till 175 grader, grädda i ytterligare 30 min

Kommentarer
Trackback